OLIEBOLLENACTIE 2018

DE LAATSTE ACTIE VAN HET JAAR
MET OOK DIT JAAR VERSE OLIEBOLLEN NET UIT DE OVEN!

Oliebollen

Als een jaar ten einde loopt toch nog even de handen uit de mouwen steken voor een goed doel . .

WIJ VENTEN DIT JAAR MAANDAG 31 DECEMBER!
Ook dit jaar willen wij alle Beemsterlingen weer met heerlijke oliebollen en appelbeignets verwennen. Wij venten deur aan deur op MAANDAG 31 december, vanaf 9 uur. Loopt u ze mis: in de Keyserin hebben wij een klein winkeltje.

De venters kunnen vanaf 8.30 (niet eerder graag) hun spullen ophalen bij de Fa. Knip – Middenweg 98 Middenbeemster

Op zondagmiddag (tijd volgt nog) 30 december wordt er ingepakt bij de fa. Knip op de Middenweg. Wij hadden het liever op de zaterdag gedaan, maar de verse oliebollen zijn er dan nog niet.

MEEHELPEN? GRAAG! INPAKKEN EN / OF VENTEN:

Voor zowel het inpakken als het venten zijn wij altijd weer op zoek naar de bekende handjes die het werk licht maken: Aanmelden graag bij René Reinders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bij Marie Schroevers)

Na het venten staan als altijd de heerlijke soep en broodjes met worst klaar in de foyer van de gastvrije Keyserin en daarna ga je dan voldaan en met een goed gevoel het nieuwe jaar in!