GROTE KAPELBAZAAR ROMMELMARKT

KapelBazarZATERDAG 21 april 9.00 - 13.00

Super gezellig met Rad van Fortuin, koffie en gebak
en met heerlijke soep en broodjes bbq-worst

Wij zijn weer op zoek naar mooie spullen, zoals . .

(strip)boeken, cd ‘s, dvd ‘s etc

kinderspeelgoed, boeken & spulletjes

glazen, servies, beeldjes, klokken en schilderijtjes

klein meubilair (geen grote kasten, bedden, etc) & tuinmeubilair, kampeerspullen, etc

(kinder)fietsen, skeelers, goed (tuin)gereedschap

(zelfgemaakte) spulletjes voor het rad van fortuin:
taarten, bloemen, planten, zelfgemaakte jam, kleine cadeautjes, etc)

Geen kleding, grote zware tv ’s of computers

U kunt ze inleveren op:
Donderdag 19 APRIL, 8.00–19.00
KAPEL Prinses Wilhelminasingel 39

DE OPBRENGST IS VOOR DE KAPEL

VERTREK NAAR TANZANIA

Kilikanga2018Zondag 22 april zwaaien wij de reisgroep uit die enkele dagen daarna vertrekt naar Tanzania om daar vooral de school in Kilangala te bezoeken die wij al enkele jaren ondersteunen. Inmiddels zijn alle voorbereidingen getroffen. De visastempels prijken in de paspoorten en de malariapillen worden al ingenomen.

Met allerlei vormen van sponsoring is een bedrag van vele duizenden euro ’s bij elkaar verzameld. Met dat bedrag wordt er een speeltoestel gerealiseerd voor de kinderen. Dat toestel is ontworpen op de VMBO in HOORN en het zal ter plekke worden vervaardigd door een technische school. Wij zorgen tevens voor een lasapparaat en lasbrillen. Reken maar dat dit voor blije kindergezichten zal gaan zorgen.

Een deel van de opbrengst komt in een klein lesfonds terecht waarmee wij , samen met het Zeister Zendingsgenootschappen, kleine studiebeurzen ter beschikking zullen stellen.

Wij nemen lekkere zeepjes mee, gesponsord door de Beemster Zeepfabriek, die al eerder zoveel zeepjes sponsorde. Urgenda Nederland heeft er in de persoon van onze poldergenote Marjan Minnesma voor gezorgd dat wij ook een aantal waka-waka ’s kunnen weggeven in een land waarin de elektra nog lang niet be-trouwbaar is. Via Peter Heerschop hebben wij een grote hoeveelheid gebruikte voetbalshirt jes, broekjes en trainingspakken ontvangen. Ook die zijn verdeeld over de reisgroep.

In de dienst van zondag 22 april wordt de reisgroep uitgezwaaid en in de dienst van 13 mei ontvangen wij ze weer terug. Wij zijn nu al benieuwd naar de verhalen en foto ‘s.

In de dienst van zondag 29 april en zondag 6 mei gaan wij proberen om vanuit de kerkdienst met beeld en geluid contact te leggen met de groep in Kilangala, om ook de thuisblijvers al iets van een gevoel te geven hoe het de groep vergaat.