Beemster Bollentocht

De Bollentocht, georganiseerd door de Beemster kerk, vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 april.
De Beemster "tocht der tochten", per auto met chauffeur, voert u door de b(l)oeiende Beemster polder langs wegen en velden met, hopelijk, gekleurde bollen.

Gaat u dit jaar (weer) mee? Als deelnemer of chauffeur? Of wilt u een taart bakken? Geeft u zich dan nu op?

U wordt iets voor 13.30 uur opgehaald en om ongeveer 16.00 uur weer thuisgebracht.
We eindigen de tocht in de Z-Inn kapel in de Zuidoostbeemster waar we worden getrakteerd op koffie of thee met huisgemaakte taart

Voor informatie en/of aanmelden (graag voor 20 april) bij Aukje Greydanus.
T: 06 2009 5403

Beemster steunt Kilangala

Kilikanga2018Een aantal kerkleden zijn in Mei 2018 naar Kilangala afgereisd om te kijken bij het project wat door de Beemster kerk wordt gesteund.

Lees op deze pagina de verhalen van de mensen die er geweest zijn: Beemster Steunt Kilangala.