2e nieuwsbrief – april 2020

Hallo allemaal,

De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen. Wij ontvingen veel positieve reacties.
Op termijn gaan wij met een programma werken speciaal voor nieuwsbrieven. Voorlopig werken wij nog even in PDF. Wel zijn wij afgestapt van de kolomindeling. Wij gaan ervan uit dat dit beter leest.
De pagina met adressen blijven wij toevoegen tenzij wij als brede respons krijgen dat dit niet nodig is.

Hier kunt u de nieuwsbrief opvragen: klikt u op deze link: toon Nieuwsbrief

Op veler verzoek gaan wij de liturgie van de zondag aan de nieuwsbrief toevoegen. Daarmee kunnen wij de uitzending op kerkdienstgemist ontlasten. Daar hoeven dan geen teksten of vertalingen van de sololiederen meer in. Dat maakt de uitzending rustiger.

Als iemand de nieuwsbrief wil ontvangen: Graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef deze oproep door aan wie misschien interesse hebben.

Namens Beemsterkerk & Z-INN, Marie en Nico.

1e nieuwsbrief – april 2020

Hallo allemaal,

Hier vindt u de eerste nieuwsbrief vanuit de Beemsterkerk. Klikt u op deze link: toon Nieuwsbrief
Het is nu nog even improviseren, maar wij gaan ervoor om de nieuwsbrief wekelijks te versturen en om deze elke week ook wat te verbeteren, zowel qua inhoud als qua vorm.
Wie suggesties heeft voor verbetering. Graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat is ook het adres voor ‘copij’.

Geef deze oproep door aan wie misschien interesse hebben.

Namens Beemsterkerk & Z-INN, Marie en Nico

Beemster steunt Kilangala

Kilikanga2018Een aantal kerkleden zijn in Mei 2018 naar Kilangala afgereisd om te kijken bij het project wat door de Beemster kerk wordt gesteund.

Lees op deze pagina de verhalen van de mensen die er geweest zijn: Beemster Steunt Kilangala.

Mei 2020